onsdag 9 mars 2011

Tyst på bloggen...

När det blir så här tyst på bloggen betyder det bara en sak: Det är så mycket som händer då. Nu har följande saker hänt:
- Jag har fått jobb, som tandsköterska för Oral Care. Där jobbar man med tandvård i hemmet, för de som inte klarar av att ta sig till en tandläkarklinik av en eller annan anledning. Det är ett underbart jobb där jag får hur mycket uppskattning och glädje som helst. De gamla och de som jobbar med dem är så tacksamma att vi kommer och att de slipper ta sig ut och ägna en hel dag på färdtjänst och andra saker som blir krångliga för dem. Om företaget kan du läsa här: www.oralcare.se

- Vi har köpt ett hus! Ett stort hus som har 7 rum och är drygt 200 kvm stort. Vi hade sån tur, så vi fick det för utgångspris, och ändå är det tipptopp! Alltså ingenting att göra på det, förutom om man vill välja sina egna tapeter och färger.. Och det är ju det allra minsta. Och med 7 rum är det inte svårt att sova i ett annat rum så länge man gör i ordning ett rum i taget. Vi är så förväntansfulla och det ska bli så kul! Med så många rum finns det så många möjligheter. Vi ska bland annat ha ett rent pysselrum där det finns allt man vill att pyssla med, och även måla och sy. Ja, allt man kan tänka sig.

Dessutom kommer det finnas gott om plats om man eventuellt skulle villja få påökning om några år.. :)
Ella kommer få ett rum som är stort och bra åt henne och hon kommer få det så fint! :)
I vårt sovrum är det en balkongdörr som leder ut till en balkong på 15 kvm, där det är sol hela dagen, tänk att gå ut och äta sin frukost där på morgonen! Underbart!

Ja, vi är alltså uppe i varv just nu! :)

Ska försöka skriva lite mer i bloggen framöver, jag har varit mycket dålig på det på sistonde!

1 kommentar:

  1. Härligt Sandra! Bättre att leva i det verkliga livet! ;) Häftigt med hus och grattis till jobbet!

    SvaraRadera